Carola Vossen

Contact

Carola Vossen

telefoon: 06 23108781
e-mail: carolavossen@online.nl

Praktische vragen
In welke regio's ben je werkzaam?
Ik woon in de regio Haarlemmermeer en heb opdrachten en werkzaamheden in heel Nederland. Ook in het buitenland wanneer de combinatie van activiteiten dit toelaat.
Krijg ik te maken met belastingafdracht en/ of sociale premies voor werknemers?
Nee. Ik ben zelfstandig ondernemer. Ik stuur een factuur voor een totaalbedrag, met daarop de BTW vermeld. Bij de eerste opdracht geef ik een kopie van de verklaring arbeidsrelatie (VAR) waaruit blijkt dat ik voor de Belastingdienst zelfstandig ondernemer ben.
Theater, educatie, script
(Tekst en script) Schrijf je ook stukken voor anderen?
Ja. Ik schrijf scripts voor anderen en kan een script bewerken. Natuurlijk wil ik graag eerst weten of ik gevoel met het onderwerp heb en ik de geschikte persoon ben voor jullie. Dit gaat in overleg.
(Theater) Heb je ervaring in het werken met volwassenen en kinderen?
Ja.
Band/ muziekoptredens
Is jullie optreden een luisterconcert of feestmuziek?
Dat kan beiden, in overleg kunnen we kijken wat jullie wensen zijn en ik stel dan een passende bezetting samen. Dat kunnen twee tot vijf muzikanten zijn. Het kan een luisterconcert zijn maar ook kan er gedanst worden.
Wanneer moet ik boeken?
Zo vroeg mogelijk. Data worden tot ruim een jaar vooruit vastgelegd. Het is mogelijk om een optie te nemen op een datum. De datum wordt dan vrijblijvend gereserveerd. Komt er een andere aanvraag voor dezelfde datum, dan is het wel van belang om snel te kunnen beslissen.
Hoelang zijn jullie bezig met opbouwen en voorbereiden?
Twee uur voor aanvang beginnen we met het opbouwen en de techniek. Met een kleine bezetting is een uur voldoende. Houd u a.u.b. rekening met een soundcheck.
Nemen jullie eigen geluid en licht mee?
Geluid en licht kunnen worden ingehuurd via mij. Als er op de locatie een geluidsysteem aanwezig is kunnen we in overleg bepalen of deze geschikt is.
Wat kost een optreden?
De kosten worden vooral bepaald door de soort en de lengte van het optreden en de omvang van de bezetting. Bijkomende kosten zijn de eventuele huur van geluid en licht en de afstand tot de locatie. Als we dat helder hebben kan ik een offerte voor u maken.
Wat zet ik in de eerste e-mail?
De soort gelegenheid (concert, feest, receptie, huwelijk,...), de plaats, de naam van de locatie (zaal), de datum en (globaal) tijdstip, het aantal te verwachten mensen, beschikbare ruimte voor de band (de 'bandstand') en verdere bijzonderheden.

(Klik op een vraag om het antwoord te lezen.)